Шахтар, якого обіцяв захистити Азаров, втратив роботу

П'ятниця, 5 серпня 2011, 13:43

Шахтар з "Суходольської-Східної", єдиний із працівників шахти, який дав коментар для ЗМІ, звільнений керівництвом підприємства.

Про це пише "Остров" із посиланням на луганського блоггера Проктолога.

"Колишній (так-так, підкреслюю: саме колишній) шахтар Ігор Сметанін, "виявляється", був безвідповідальним працівником, наркоманом і людожером. Принаймні, саме таку інформацію готується виплеснути в маси колишній роботодавець гірника. А мужику-то всього лише вистачило сміливості трохи розповісти про свою роботу, підкреслити, що людське життя меркне перед вугільними рекордами та черговим "мільйоном на поверхню", - пише блоггер.

На доказ він наводить цитату із "контр-заяви", поширеної ДП "Краснодонвугілля": "У такий нелегкий для підприємства час, ці неправдиві заяви, до того ж і не найкращого вже колишнього працівника підприємства, нас дуже обурюють і засмучують", - сказав бригадир ділянки ШТ 1, де дуже недовго працював "знаменитий" Ігор Сметанін. Не відзначившись на шахті своїми трудовими подвигами, він прославився досить дешевими засобами, звинувативши керівництво підприємства в дуже серйозних речах, пов'язаних, насамперед, із порушенням техніки безпеки праці".

Реклама:

Як відомо, в результаті вибуху метану на шахті "Суходольська-Східна" 29 липня загинуло 29 гірників.

Шахтар Ігор Сметанін брав участь в підйомі на поверхню тіл своїх загиблих товаришів.

У четвер прем'єр-міністр Микола Азаров заявив про намір "простежити, щоб через свою відвертість шахтар не втратив роботу".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: