Янукович анонсував продовження податкової реформи

Вівторок, 23 серпня 2011, 18:51 -

Президент Віктор Янукович вважає, що податкова реформа, яка стартувала з набранням чинності нового Податкового кодексу, повинна отримати продовження.

Про це він заявив, виступаючи в палаці "Україна" з нагоди 20-річчя Незалежності, повідомляє прес-служба глави держави.

"Чесний бізнес, який працює у прозорому регуляторному середовищі, платить прийнятні податки і впевнений у непорушності правил гри, повинен стати головним двигуном економіки сучасної України", - сказав він.

На думку глави держави, "формування солідарної відповідальності держави і бізнесу за економічну могутність країни - це шлях, який повинен затвердити досягнення двадцяти років незалежності Україна в ХХ столітті".

Реклама:

"Головна запорука динамічного економічного зростання на сучасних принципах - справжнього економічного фундаменту національної незалежності - у всебічному розвитку вітчизняного бізнесу, створення відповідних правових та економічних передумов", - наголосив Янукович.

"Досвід із підготовки та упровадження податкової реформи ще раз підтвердив: остаточні рішення мають прийматися тільки після широкого громадського обговорення, незалежних експертиз та врахування інтересів тих груп населення, яких ці зміни безпосередньо стосуються", - підсумував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: