Банк Фірташа отримав гривневі рахунки "Укртрансгазу"

Понеділок, 1 серпня 2011, 11:02

Банк Фірташа отримав гривневі рахунки "Укртрансгазу"

ДК "Укртрансгаз" за результатами тендеру 15 липня уклала угоду з Надра Банком на послуги з розрахунково-касового обслуговування поточних рахунків у національній валюті.

Вартість угоди, розрахованої на три роки, становила 3,7 млн. гривень, повідомляє портал "Наші гроші" із посиланням на публікацію у "Віснику державних закупівель".

В тендері брали участь чотири банки.

Реклама:

Найдешевшу пропозицію зробив націоналізований Укргазбанк - 3,29 млн. гривень.

Найдорожча пропозиція надійшла від Приватбанку Ігоря Коломойського - 4,75 млн. гривень.

Російський ВТБ Банк запропонував 4,197 млн. гривень.

Пропозиція Надра Банку Дмитра Фірташа була всього на 3 тис. гривень дешевшою - 4,194 млн. гривень.

Згідно з протоколом про розкриття пропозицій, всі необхідні для участі в тендері документи у всіх банків були в наявності.

Переможцем тендеру була обрана пропозиція Надра Банку, яка була майже на мільйон гривень дорожчою від пропозиції Укргазбанку.

Вартість послуг Надра Банку, зафіксована в кінцевій угоді, - 3,7 млн. гривень - також більша від пропозиції Укргазбанку майже на півмільйона.

Як повідомлялося, на початку липня Надра Банк повідомив про завершення всіх процедур, які дозволили компанії Дмитра Фірташа Centragas Holding GmbH отримати 89,97% банку.

ДК "Укртрансгаз" є оператором газотранспортної системи України.

Нагадаємо, раніше ДП "Державна продовольчо-зернова корпорація України" перейшла на обслуговування в АТ комерційний банк "ТК кредит", який пов'язаний з бізнес-угрупування нардепа від ПР Юрія Іванющенка.

"Економічна правда" повідомляла про перевід зарплатних проектів кількох державних установ під можливим адміністративним тиском в "Перший український міжнародний банк" Рината Ахметова, Надра Банк Дмитра Фірташа і "Всеукраїнський банк розвитку" Олександра Януковича.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: