У банку Жеваго про "штурм СБУ" дізналися з інтернету

Понеділок, 11 липня 2011, 18:48

Голова правління банку "Фінанси та Кредит" Володимир Хливнюк стверджує, що жодних документів Служба безпеки України з банку у понеділок не вилучала.

Про це він заявив у коментарі газеті "Дело".

"Про те, що СБУ штурмувала центральний офіс банку "Фінанси та кредит" я прочитав в інтернеті. Не знаю, що відбувається на "Росаві", у нас нічого надзвичайного не відбувається. Документи з центрального офісу не вилучалися. Можливо, щось відбувається на відділенні банку "Фінанси та Кредит", яке розташоване в "Росаві", але в мене такої інформації немає", - заявив він.

На запитання про те, що інформація про обшук в центральному офісі банку надійшла від прес-секретаря групи "Фінанси і Кредит", Хливнюк відповів, що така заява до банку жодного стосунку не має.

Реклама:

"І чому цю інформацію пов'язують з нашим банком, я не розумію", - обурився голова правління.

Як повідомлялося раніше з посиланням на агентство "ЛІГАБізнесІнформ", співробітники СБУ почали виїмку документів у центральному офісі банку "Фінанси та Кредит" у Києві.

Про це повідомив Максим Прасолов, глава прес-служби групи компаній "Фінанси та Кредит", яка об'єднує активи бізнесмена і політика, депутата від Блоку Юлії Тимошенко Костянтина Жеваго.

"Таке ж відбувається в центральному офісі банку "Фінанси та Кредит". Люди в масках, озброєні автоматами, здійснюють виїмку документів прямо зараз. Це, в принципі, відбувається по підприємствах групи", - сказав Прасолов.

Кількома годинами раніше до заводоуправління ПрАТ "Росава" у Білій Церкві проникли озброєні люди, що представилися співробітниками Служби безпеки України.

Вони заблокували четвертий поверх будівлі, на якому розміщується служба фінансового директора підприємства, і почали проводити виїмку документів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: