"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд дозволив торгувати акціями "Донецьксталі"

Середа, 22 червня 2011, 16:18 -

Донецький окружний адміністративний суд 21 червня повністю задовольнив позовні вимоги "Донецьксталі" до ДКЦПФР і скасував призупинення на рік обігу акцій підприємства.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"21 червня Донецьким окружним адміністративним судом винесено ухвалу, якою суд повністю задовольнив позовні вимоги "Донецьксталь". Даною постановою суд скасував рішення № 562 від 20 травня та № 685 від 07 червня і визнав дії Держкомісії неправомірними", - йдеться в повідомленні компанії.

В "Донецьксталі" нагадали, що 30 травня 2011 року "Донецьксталь" звернулося до Донецького окружного адміністративного суду з позовом про скасування рішення № 562 від 20 травня.

Реклама:

7 червня Держкомісією було прийнято друге рішення № 685, яким основні пункти рішення № 562 викладено в новій редакції.

17 червня в ході судового засідання "Донецьксталь" були збільшені позовні вимоги в частині визнання дій Держкомісії з прийняття рішення № 685 від 07 червня неправомірними і скасування рішення № 685.

В інтерв'ю "Економічній правді" голова ДКЦПФР Дмитро Тевелєв зазначив, що рішення про зупинення обігу цінних паперів паперів було прийнято на підставі депутатського запиту представника Партії регіонів Дмитра Шпенова, в якому були викладені відомості про корпоративний конфлікт на підприємствах групи "Донецьксталь".

У свою чергу, депутатське звернення засноване на претензіях однієї із сторін конфлікту, екс-прокурора і депутата ПР Геннадія Васильєва, який вважається одним з акціонерів підприємств групи "Донецьксталь".

В групі "Донецьксталь", у свою чергу, ДКЦПФР звинуватили в упередженості і заангажованості і заявили, що оскаржать рішення регулятора.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: