Бродський отримав право голосу в Кабміні

Четвер, 16 червня 2011, 18:07 -

Кабінет міністрів підпорядкував урядового уповноваженого з питань дерегуляції господарської діяльності першому віце-прем'єру - міністру економічного розвитку і торгівлі і наділило його правом дорадчого голосу на засіданнях уряду.

Як поінформував у своєму блозі уповноважений Кабміну з питань дерегуляції госпдіяльності Михайло Бродський, це передбачено відповідною постановою уряду про функціонування урядових уповноважених і положенням про урядовий уповноваженому з питань дерегуляції господарської діяльності.

Крім того, посада уповноваженого Кабміну з дерегуляції прирівняна до посади першого заступника міністра економічного розвитку і торгівлі.

"Нарешті визначені мої права та обов'язки", - підкреслив Бродський.

Реклама:

За його даними, до компетенції урядового уповноваженого, зокрема, віднесено участь у виконанні завдань у сфері державної регуляторної політики, ліцензування та дозвільної системи.

До обов'язків урядового уповноваженого входить розробка пропозицій щодо визначення основних напрямів і шляхів реалізації державної політики з питань дерегуляції госпдіяльності, забезпечення взаємодії з центральними та місцевими органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, суб'єктами господарювання щодо реалізації державної політики з питань дерегуляції; участь у проведенні аналізу проектів регуляторних актів і т.п.

Як повідомлялося, у лютому 2011 року екс-глава Державного комітету з питань регуляторної політики та підприємництва Михайло Бродський був призначений урядовим уповноваженим з питань дерегуляції господарської діяльності.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: