"Росава" продасть військовцям Туреччини та Сирiї шини на мільйон доларів

Середа, 15 червня 2011, 20:34

ПАТ "Росава" у 2011 роцi забезпечить постачання легковантажних i легкових шин для потреб вiйськових вiдомств Туреччини та Сирiї.

Про це повiдомляє агентство "Iнтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу компанiї.

За пiдсумками перемоги в оголошеному в лютому-березнi першому етапi тендера Мiноборони Туреччини турецькому замовнику буде поставлено 7 тис. легковантажних шин 7,50 R16 моделi 2010 року.

Обсяг контракту з турецькою стороною оцiнюється в 650 тис. доларів, вiдвантаження продукцiї замовнику заплановане на третiй квартал.

Реклама:

Як уточнили в прес-службi, крiм українського виробника в тендерi взяли участь близько десяти турецьких компанiй, якi представляли свiтовi бренди.

"Перевага була надана "Росавi", зважаючи на конкурентоспроможне спiввiдношення якостi та цiни продукцiї українського постачальника", - зазначив спiврозмовник агентства.

У планах "Росави" - участь у подальших етапах тендера, якi, як очiкується, до кiнця року оголосить турецьке вiйськове вiдомство, додав вiн.

Крiм того, до кiнця 2011 року "Росава" забезпечить постачання 7 тисяч легкових шин для потреб Мiнiстерства оборони Сирiї.

Контракт iз сирiйським замовником обсягом 230,5 тис. євро укладений за пiдсумками перемоги в оголошеному у жовтнi 2010 року тендерi сирiйського вiйськового вiдомства.

Крiм "Росави" в тендерi взяли участь компанiї зi США, Францiї, Великої Британiї, РФ, Бiлорусi, зазначив спiврозмовник агентства.

ПАТ "Росава" - найбiльший український виробник понад 150 типорозмiрiв шин для легкових, легких вантажних, вантажних автомобiлiв, сiльськогосподарської та будiвельно-дорожньої технiки.

Компанiя експортує свою продукцiю до 70 країн.

За даними Держкомiсiї з цiнних паперiв i фондового ринку, на кiнець вересня 2007 року найбiльшими акцiонерами ЗАТ "Росава" були ТОВ "Мiжрегiональна транспортна компанiя" - 12,25%, ТОВ "Нафтохiмiмпекс" - 12,25%, ТОВ "Укртехвуглець" - 12,12% i ВАТ "Росава" - 11,95%.

Номiнальним власником 38,04% акцiй є УкрСиббанк.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!