Янукович відправив Азарова займатися вiдходами

Понеділок, 30 травня 2011, 20:20

Президент Вiктор Янукович доручив прем'єр-мiнiстру Миколi Азарову пiдготувати i внести до парламенту законопроект про загальнодержавну програму поводження з вiдходами в Українi.

Про це повідомляєтья на сайті голови держави.

Янукович також доручив Азарову передбачити пiд час пiдготовки змiн до держбюджету на поточний рiк i держбюджетiв на наступнi роки кошти, необхiднi для фiнансування заходiв, спрямованих на повне знищення накопичених на територiї Українi відходів.  

Президент також доручив забезпечити вирiшення питання із знешкодження високотоксичних вiдходiв, якi зберiгаються на територiї державного пiдприємства "Горлiвський хiмiчний завод" (Лонецька область) i на територiї державного науково-виробничого пiдприємства "Захiд" (Київ).

Реклама:

Азарову також доручено забезпечити розробку та розгляд у встановленому порядку нацiонального плану виконання Стокгольмської конвенцiї про стiйкi органiчнi забруднювачi, ратифiкованої законом України вiд 18 квiтня 2007 року.

Окрім цього, голова держави також розпорядився забезпечити пiдготовку i затвердження комплексу заходiв, спрямованих на створення iнфраструктури iз збирання, заготiвлi та утилiзацiї зношених шин, гумотехнiчних виробiв i вiдходiв гумовотехнiчного виробництва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!