"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Всю генерацію продадуть Ахметову - Бондар

Четвер, 26 травня 2011, 20:29

Міністр економіки тіньового уряду Юлії Тимошенко, екс-голова Фонду держмайна Олександр Бондар вважає, що державні об'єкти генерації будуть продані бізнесмену Рінату Ахметову, а потенційним власником ОПЗ є Дмитро Фірташ.

Про це він сказав в інтерв'ю "Економічній правді".

"Рябченко одразу озвучив, що всю генерацію будуть продавати тому, у кого є вугілля вітчизняного виробництва", - сказав Бондар. "Тобто Рінату Ахметову?" - ЕП

"А кому ж іще, якщо СКМ сьогодні володіє трьома генеруючими компаніями? Докупить ще декілька і замкне коло. Ось тільки я хочу подивитися, що згодом влада буде робити з цими олігархами. З тим же Дмитром Фірташем, який замкнув на собі весь газовий і хімічний комплекс", - додав Бондар.

Реклама:

Коментуючи репліку, що Фірташа називають головним претендентом на ОПЗ, Бондар сказав: "А хто ще? Просто об'єкт поки не виставляють на продаж, оскільки не дали "добро". Тепер Рябченко заявив, що і титанову галузь потрібно віддати в одні руки".

За його словами, зараз же в процес приватизації взагалі ніхто не втручається.

"Продаж "Укртелекому" не оскаржив жоден чоловік, навіть незважаючи на плани нових власників про подальший розвиток компанії", - підкреслив співрозмовник.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!