Депутати доручили Тігіпку провести "роботу над помилками"

Вівторок, 5 квітня 2011, 19:15

Верховна рада рекомендує Кабінету міністрів доопрацювати законопроект щодо пенсійної реформи.

За постанову про рекомендації парламентських слухань на тему: "Стан проведення пенсійної реформи та шляхи її удосконалення" (№8205) проголосували 300 депутатів, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

Зокрема, Кабінету міністрів доручається з урахуванням рекомендацій парламентських слухань доопрацювати концепцію подальшого проведення пенсійної реформи, схвалену розпорядженням Кабміну №1224-р від 14 жовтня 2009 року, та проект закону №7455 про заходи щодо законодавчого забезпечення реформування пенсійної системи.

Також Кабміну рекомендується з метою збільшення надходжень до Пенсійного фонду та збалансування його бюджету розробити заходи щодо реформування системи оплати праці, збільшення рівня оплати праці, у тому числі за рахунок її легалізації, і з розширення легальної зайнятості населення.

Реклама:

Як повідомлялося, раніше віце-прем'єр - міністр соціальної політики Сергій Тігіпко повідомив, що Верховна рада розгляне законопроект щодо пенсійної реформи в кінці травня - на початку червня 2011 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: