Вітчизняний фондовий ринок показав ріст

Четвер, 28 квітня 2011, 19:29

Вітчизняний ринок показав зростання за підсумками торгової сесії в четвер, проте впевненим такий результат назвати не можна, з огляду на невизначеність, що панувала на майданчиках більшу частину дня.

Також, варто відзначити, що попереду довгі вихідні, що не сприяє активності «биків». А значить завтра, ймовірно, ми побачимо відкат на тлі бажання вийти в кеш перед святами, пише Fundmarket.

Згідно з результатами торгів, основні українські індекси продемонстрували зростання.

Індекс ПФТС виріс на 1,14%, до рівня 1055,63 пунктів, індекс UX, що розраховується "Українською біржею", піднявся на 0,94%, опинившись на рівні 2745,00 пунктів.

Реклама:

За словами аналітика ІК «Велес Капітал» Леоніда Майденко, сьогодні на нашому ринку під впливом зовнішніх факторів стався перелом у бік зростання котирувань і індексу УБ в цілому.

У очікування виходу даних щодо ВВП і безробіття в США, наші інвестори скорочували довгі позиції. Це в свою чергу привело індекс УБ практично в червону зону.

Однак спираючись на зростання металів і нафти, інвестори приступили до покупок в останні години торгівлі.

На закордонних майданчиках переважає змішана динаміка.

У четвер торгова сесія на російських майданчиках розпочалася гепом вгору. Проте вже з перших хвилин торгів намітилася спадна динаміка індексів.

Сьогоднішня сесія на основних біржах США почалася в червоній зоні.

Індекс Dow відкрився в мінусі на 0,08% на позначці в 1268,46 пунктів, індекс S & P 500 знизився на 0,13% до 1353,84 пункту, індекс Nasdaq втратив 0,23% вартості, опустившись до 2863,16 пунктів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!