"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович пропонує наслідувати досвід Києва

Субота, 23 квітня 2011, 14:29

Президент Віктор Янукович доручив проаналізувати причини зростання заборгованості населення за компослуги та врахувати досвід КМДА із запровадження 10% знижки за своєчасну сплату за послуги.

Про це в суботу повідомляє прес-служба президента, який затвердив ряд рішень Ради регіонів.

Також Янукович доручив Кабміну, Раді міністрів Криму, та місцевій владі проаналізувати стан соціально-економічного розвитку регіонів, і за результатами визначити заходи з вирішення виявлених проблемних питань для врахування під час підготовки проекту Державної програми економічного і соціального розвитку на 2012 рік.

Особливу увагу при цьому слід звернути на показники соціальної та гуманітарної сфери.

Реклама:

Необхідно також проаналізувати стан виконавчої дисципліни за перший квартал 2011 року та вжити необхідних заходів щодо належного виконання указів, розпоряджень і доручень президента, постанов КМУ та власних рішень.

Особливу увагу слід приділити вжиттю дієвих заходів для забезпечення своєчасної виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та запобігання подальшому зростанню заборгованості з її виплати.

Також серед нагальних завдань - аналіз ефективності впровадження регуляторної реформи на регіональному рівні, посилення роз'яснювальної роботи щодо положень Податкового кодексу, які стимулюють підприємницьку ініціативу населення, модернізацію виробництва та впровадження енергозберігаючих технологій.

Українська правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!