Колеснiков обіцяє допомогу "спортивним" інвесторам

Понеділок, 18 квітня 2011, 18:56

Україна зацiкавлена у проведеннi мiжнародних спортивних турнiрiв високого класу i держава допомагатиме iнвесторам, якi органiзовуватимуть такi змагання в країнi.

Про це заявив мiнiстр iнфраструктури України Борис Колеснiков у понедiлок пiсля вiдвiдин будiвництва комплексу з автоперегонiв Crimea Grand Prix в Сакському районi Криму, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Україна зацiкавлена в мiжнародних спортивних турнiрах високого класу ... Будь-якi вкладення в масовий спорт держава пiдтримуватиме, i якщо потрiбнi податковi пiльги, то держава їх надасть", - заявив він.

Загальна вартiсть проекту комплексу становить 245 мільйонів євро. Проект передбачає проведення мотоперегонiв i автоперегонiв "Формула-3". Також заплановано, що пiсля будiвництва цей проект може отримати сертифiкат Т1 для проведення тестових гонок "Формули-1".

Реклама:

Вiдповiдно до проекту, передбачається будiвництво траси для перегонiв завдовжки 4 857 м, траси для картингу завдовжки 1413 м. Кiлькiсть посадочних мiсць становитиме 142 тисяч.

Заплановано, що здача першої черги проекту вiдбудеться у червнi 2011 року, а завершення будiвництва - у травнi 2012 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: