Азаров обіцяє допомогти підприємцям

Середа, 23 березня 2011, 18:05

Кабінет міністрів має забезпечити максимально сприятливі умови для розвитку підприємницької активності.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров на засіданні уряду у середу, повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Президент упевнений, що регуляторна реформа здатна істотно пожвавити економіку, збільшити обсяги інвестицій і виробництва. Він вважає, що темпи регуляторної реформи, незважаючи на певні досягнення, явно недостатні", - сказав Азаров.

Прем'єр відзначив, що необхідне посилення роботи, і перш за все це стосується напряму "Дерегуляція та розвиток підприємництва".

Реклама:

Азаров нагадав, що 21 березня відбулося засідання керуючої ради комітету економічних реформ, на якій президент звернув увагу уряду на забезпечення необхідних темпів і якості здійснення реформ.

"Конкретні доручення президента адресовані Міністерству фінансів, Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству соціальної політики, Міністерству енергетики та вугільної промисловості та іншим. Усі ці доручення (з певними главою держави термінами) уряд бере на контроль", - сказав прем'єр.

Як повідомлялося, президент Віктор Янукович заявив, що за умови якісної реалізації регуляторної реформи вже в 2012 році Україна може розраховувати на додаткове зростання ВВП на 2% в порівнянні з попереднім роком, збільшення бюджетних надходжень як мінімум на 6 млрд. гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: