Васадзе зупинив автофабрику у Варшаві

Середа, 2 березня 2011, 17:34

Українська автомобільна корпорація - "УкрАвто", з березня зупинила виробництво на фабриці Fabryka samochodow osobowych - FSO, Польща, яка їй належить.

Про це повідомила керівник департаменту маркетингових комунікацій "УкрАвто" Ірина Михальова, інформують "Українські новини".

З її слів, у січні-лютому завод зробив для американської компанії General Motors 5 тис. автомобілів, і, оскільки не вдалося знайти нового партнера з випуску автомобілів, підприємство змушене було зупинитися.

"Замовлення на виробництво 5 тис. автомобілів Chevrolet Aveo уже виконано, і, поки не знайдено нового партнера, ми змушені призупинити виробництво", - сказала вона.

Реклама:

Разом з тим вона підкреслила, що при поновленні виробництва співробітники будуть набрані на завод знову. "Буде проект, із задоволенням будуть набрані люди назад", - зазначила Михальова.

Вона також повідомила, що FSO розглядає можливість продажу або здачі в оренду близько 60 га землі, при цьому близько 50 га, які необхідні для ведення виробничої діяльності, будуть збережені.

FSO перебуває в центрі Варшави.

У листопаді 2010 року "УкрАвто" заявило про можливість зупинки виробництва на FSO через відмову компанії GM продовжити контракт на виробництво автомобілів Chevrolet Aveo.

Крім FSO, "УкрАвто" також контролює найбільшого виробника легкових автомобілів Запорізький автомобілебудівний завод; корпорація є генеральним імпортером і офіційним дилером більш як 20 автомобільних брендів.

85,97% акцій "УкрАвто" належать почесному президенту корпорації, депутатові Верховної Ради Таріелу Васадзе.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: