Азаров нацькує АМКУ на АЗС, які не працюють в "коридорі"

Вівторок, 15 березня 2011, 16:32

Уряд не планує карати ті компанії, які не дотримуються меморандуму про непідвищення цін на нафтопродукти, проте не виключає можливості санкцій за порушення антимонопольного законодавства.

"Ми не плануємо ніяких жорстких заходів проти того, хто не дотримується цього коридору цін на нафтопродукти. Разом з тим, не виключені спеціальні розслідування, які передбачені в нашому законодавстві із застосуванням певних санкцій", - сказав прем'єр-міністр України Микола Азаров журналістам на прес-конференції у вівторок в Єрусалимі, інформує "Інтерфакс".

При цьому він підкреслив, що Міністерство паливо та енергетики отримало вказівки "діяти акуратно".

Азаров зазначив, що в даний момент не існує жодних побоювань з приводу можливого дефіциту нафтопродуктів, проте перед Мінпаливенерго, Мінекономіки і Держрезервом поставлено завдання підготувати необхідний запас палива для виключення можливості дефіциту нафтопродуктів.

Реклама:

Нагадаємо, 11 березня 2011 року за результатами наради експертно-аналітична група з опрацювання питань функціонування ринку нафти та нафтопродуктів рекомендувала встановити верхню межу цінового коридору в розмірі, який не повинен  перевищувати 9,5 гривень за літр на бензин А-95 та 9 гривень за літр на дизельне пальне.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!