"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Азаров готовий вирішити усі питання інвентаризації землі в Україні

Неділя, 6 лютого 2011, 12:32

За рік-два уряд вирішить всі питання інвентаризації землі в Україні.

Про це заявив прем'єр-міністр Микола Азаров на брифінгу після зустрічі з жителями села Троєщина, які припинили пікетування державних дач після вирішення їх земельного питання, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Звичайно, ми будемо закінчувати інвентаризацію. Всі ті невирішені питання, які накопичилися, вони будуть в найближчі рік-два вирішені обов'язково. Усі земельні акти будуть людям, нарешті, видані", - відзначив Азаров.

Прем'єр додав, що при проведенні інвентаризації оформлення документів має відбуватися дуже ретельно, щоб у майбутньому уникнути конфліктних ситуацій.

Реклама:

"Будь-яка неточність в оформленні - це конфлікти в майбутньому", - підкреслив Азаров.

"Майже шість років люди були змушені тут стояти на трасі і взимку, і влітку, вимагати задоволення своїх прав. Звичайно, це неподобство. Влада повинна була давним-давно знайти рішення цього питання", - підкреслив глава уряду.

Він додав, що півроку тому доручив голові Київської ОДА Анатолію Присяжнюку вирішити земельні питання жителів села Троєщина, і зараз це питання вирішене.

"Місяців шість чи сім ми шукали вирішення цього непростого питання і знайшли", - підсумував прем'єр.

Як відомо, жителям села Троєщина, які майже шість років пікетували державні дачі з вимогою вирішити земельні питання, у суботу видані земельні ділянки в Броварському районі Київської області.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: