Почалася реєстрація на придбання квитків на Євро-2012

Вівторок, 1 лютого 2011, 12:40

О 6.00 у вівторок на спеціальному порталі УЄФА почалася реєстрація охочих купити квитки на матчі Євро-2012, які будуть проходити на стадіонах Польщі і Україні.

Про це заявив експерт Союзу європейських футбольних асоціацій Педро Корреа на прес-конференції у Києві, пише газета "Дело".

"Зараз можна реєструватися на сайті для того, щоб 1 березня уже мати можливість купити квиток. Всі квитки, які у мене є, ми виставимо на продаж. Перші 2 тис. квитків будуть зарезервовані для місцевих громад", - повідомив Корреа.

Також фахівці УЄФА розповіли про квоти на квитки:

Реклама:

1% всіх квитків - це VIP-квитки: ці квитки отримають чиновники, спонсори і т.д. За словами Корреа, це 400 квитків на один матч;

3% - для "сім'ї" УЄФА;

32% отримають національні футбольні федерації;

4% - це так звані "пакети гостинності";

4% - для приймаючих міст.

Ще частина квитків буде віддана телерадіокомпаніям і партнерам.

Директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський заявив, що через каси квитки на футбольні матчі продаватися не будуть.

"Система продажу квитків абсолютно нова. Жоден квиток не буде проданий через каси. Тільки через офіційний сайт УЄФА", - сказав Лубківський на сьогоднішній прес-конференції.

"Багато хто буде намагатися продавати підроблені квитки. Але ці квитки діяти не будуть. Тільки через сайт УЕФА.com", - сказав операційний директор УЄФА Мартін Кален.

"Ціни будуть оголошені 1 березня, вони будуть доступними для українців і поляків. 75% квитків буде віддано уболівальникам. Оплачувати квитки потрібно буде в національній валюті. Ціни будуть однакові для Польщі, України і всіх інших бажаючих приїхати на матчі", - додав Лубківський.

Також він заявив, що ціна квитків буде від 30 до 600 євро.

Всього на матчі Євро-2012 надрукують 1,4 млн. квитків, з яких у вільний продаж надійде 75%.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!