Янукович ще вірить, що виведе Україну до двадцятки найбільших

П'ятниця, 28 січня 2011, 10:49

Президент Віктор Янукович не відмовляється від планів вивести Україні до 20-го року до двадцятки найбільш розвинених країн світу.

Про це Янукович заявив в інтерв'ю BBC.

"Я переконаний в тому, що цю мету ми здійснимо. Ми будемо наполегливо працювати над тим, щоб з року в рік модернізація країни призвела до значного підйому економіки, поліпшення життя людей. І ми будемо прагнути до того, щоб наша держава увійшла до двадцятки найбільш розвинених країн світу", - заявив Янукович.

Крім того, Янукович озвучив закордонним журналістам досягнення, які Україні, за його словами, вдалося досягти в 2010 році

Реклама:

"Мені здається, головне те, що в Україні встановилася політична та економічна стабільність. Тобто, результат цієї роботи - це позитивні статистичні дані практично в усіх напрямках. Я можу коротко на них зупинитися: по-перше, це зростання ВВП - 4,5%, по-друге, зниження інфляції - з 13 до 9%, також зниження дефіциту бюджету з 15 до 5%, збільшення експорту української продукції - близько 30%, збільшення промислового виробництва в Україні відбулося на 11%. Це невеликий перелік того, що відбулося за цей рік", - сказав Янукович.

"Крім того, нам вдалося створити цілий ряд важливих реформ для нашої держави", - додав він.

Нагадаємо, під час президентських виборів Янукович заявив, що виведе Україну до двадцятки найбільш розвинених країн світу.

Президент зараз приймає участь у 41-й сесії Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: