НБУ призначив директорів трьох департаментів

Понеділок, 24 січня 2011, 15:29

Національний банк України, продовжуючи зміни в центральному апараті, пов'язані з його перебудовою, призначив директорів трьох своїх департаментів.

Про це повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна" із посиланням на прес-службу НБУ.

Згідно із повідомленням, заступником директора генерального департаменту банківського нагляду - директором департаменту пруденційного нагляду призначена Олена Мироненко.

Крім того, заступником директора генерального департаменту банківського нагляду - директором департаменту інспектування банків призначений Роман Яковлєв.

Реклама:

У НБУ також повідомили, що директором департаменту контролю, методології та ліцензування валютних операцій призначена Надія Пасенова.

НБУ не повідомляє даних про попереднє місце роботи призначених чиновників.

Відповідно до неофіційної інформації, Пасенова раніше очолювала відділ валютного контролю та ліцензування управління НБУ в Донецькій області.

Як повідомлялося, Верховна рада у липні 2010 року затвердила поправки до закону про Нацбанк, якими, серед іншого, передбачається скорочення кількісного складу правління НБУ з 16 до 11 осіб.

У січні 2011 року ця вимога була виконана.

Крім того, у січні НБУ пішов на масштабну зміну структури центрального апарату, сформувавши, серед іншого, декілька генеральних департаментів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!