"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Дитячі центри і транспорт платитимуть за електрику на 30% більше

Понеділок, 24 січня 2011, 11:09

Мінюст зареєструвало постанову НКРЕ про підвищення тарифів для міськелектротранспорту, релігійних організацій, а також дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" на 30%, або на 7,32 коп. / кВт-година до 31,68 коп. / кВт-година з 1 лютого.

У Мін'юсті пояснили підвищення тарифів тим, що раніше НКРЕ підняла тарифи для населення, яке споживає щомісячно понад 150 кВт-година електроенергії - без електроплит, а також понад 250 кВт-година - з електроплитами та / або електроопаленням, на 30% з 1 лютого, повідомляють "Українські новини".

Таким чином, для міського електротранспорту, релігійних організацій та дитячих центрів "Артек" і "Молода гвардія" з лютого буде діяти такий же тариф, як для населення без електроплит і який використовується на обсяг електроенергії, спожитий понад 150 кВт-година.

Це найвищий з встановлених тарифів для різних категорій населення і населених пунктів.

Реклама:

Нагадаємо, Кабінет міністрів постановою № 881 від 26 червня 2007 року відніс міський електротранспорт до побутових споживачів.

Уряд постановив, що компенсація постачальникам електроенергії за регульованим тарифом - обленерго, від поставок електроенергії міському електротранспорту здійснюється за рахунок оптової ринкової ціни на електроенергію.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!