Янукович дозволив годувати військовослужбовців і дітей за старими схемами

Понеділок, 17 січня 2011, 09:10

Президент Віктор Янукович підписав закон, який дозволяє до 31 березня 2011 року укладати договори про закупівлю послуг з харчування особового складу Збройних сил України, учнів (студентів) навчальних закладів та дітей із суб'єктами господарювання - переможцями процедури закупівлі в 2009-2010 років.

Текст закону "Про внесення змін до розділу XI "Прикінцеві положення закону "Про здійснення державних закупівель" щодо безперебійного забезпечення харчування особового складу ЗС України, оприлюднений на веб-сайті глави держави.

Для безперебійного забезпечення харчування особового складу Збройних сил України, а також дітей та учнів (студентів) навчальних закладів, харчування в яких здійснюється за рахунок державних коштів, закон дозволяє замовникам у 2011 році укладати договори про закупівлю послуг з харчування із суб'єктами господарювання - переможцями процедури закупівлі в 2009-2010 років у рамках відповідних бюджетних призначень з терміном дії до 31 березня 2011 року.

Крім того, Міністерству оборони дозволяється безкоштовно передавати цим суб'єктам господарювання закріплене за ними рухоме та нерухоме майно, необхідне для організації харчування в стаціонарних та польових умовах, згідно з визначеним міністерством переліком.

Реклама:

Міноборони також дозволяється з метою погашення заборгованості за надані в 2010 році послуги з харчування особового складу ЗСУ проводити розрахунки за фактично надані послуги згідно з укладеними договорами в межах відповідних бюджетних призначень.

Як повідомлялося, 11 січня прийняла Верховна рада закон "Про внесення змін до розділу XI "Прикінцеві положення закону "Про здійснення державних закупівель".

Закон набирає чинності з дня його опублікування.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!