Шахраї вже почали продавати квитки на Євро-2012 - UEFA

П'ятниця, 3 грудня 2010, 16:01

UEFA - єдиний і винятковий володар прав на здійснення продажу квитків на матчі Євро-2012.

Про це заявив операційний директор UEFA Мартін Каллен, повідомляє "Дело".

У заяві говориться, що недавно UEFA стало відомо про певну несанкціоновану діяльність, пов'язаної з продажем квитків і пакетів корпоративної гостинності, зокрема в приймаючих країнах, Польщі та України.

Зокрема, зловмисники пропонують придбати пакети корпоративної гостинності на матчі фінальної частини чемпіонату Європи з футболу, не маючи ані права на це, ні будь-яких квитків, які вони пропонують для продажу.

Реклама:

Більш того, неіснуючі квитки пропонуються за істотно завищеними цінами.

За словами Каллена, завдяки централізації процесу продажу всіх видів квитків UEFA може забезпечити низькі ціни на ринку.

"Надзвичайно важливо, щоб вболівальники і компанії знали, що квитки і пакети корпоративного гостинності можна придбати тільки безпосередньо через UEFA. Жодна інша організація квитків не має", - сказав він.

"Ми рекомендуємо не піддаватися спокусі придбати квитки в інших організацій, оскільки в кінцевому підсумку вам буде просто відмовлено в праві входу на стадіон під час індивідуального контролю на вході в спортивну арену", - зазначив операційний директор UEFA Каллен.

Каллен ще раз нагадав, що квитки для вболівальників надійдуть у продаж у березні 2011 року, а продаж пакетів корпоративної гостинності розпочнеться з квітня 2011 року.

Пакети корпоративної гостинності передбачені для продажу компаніям, що бажають запропонувати своїм клієнтам відвідати незабутній футбольний захід; в пакет входять: квиток на матч - 1 категорія, вишукана вечеря, марочні вина, пиво та інші напої, розважальна програма до і після матчу, легкий фуршет протягом всього заходу.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!