Уряд знову дасть "Нафтогазу" мільярди

П'ятниця, 12 листопада 2010, 11:56

Уряд планує виділити 3,6 млрд. гривень "Нафтогазу України" як часткову компенсацію різниці в тарифах, і тим самим повністю виконати свої зобов`язання цього року за цією статтею.

Про це сьогодні повідомив голова правління НАКу Євген Бакулін на селекторній нараді з питань розрахунку за газ регіональних споживачів, передає УНІАН.

"Наступним кроком, який готується з боку уряду, буде постанова про компенсацію різниці тарифів в обсягу 3,6 млрд. гривень. Уряд перед нами всі зобов`язання виконав із погашення різниці в тарифах", - сказав Бакулін.

Також голова "Нафтогазу" повідомив, що цього року як компенсацію різниці газових тарифів компанія вже одержала 74 млрд. гривень, що дозволило закачати 24,5 млрд. кубів газу до початку опалювального сезону.

Реклама:

"Нафтогаз" прогнозує прямі збитки від реалізації газу підприємствам теплової комунальної енергетики, а також промисловим підприємствам за підсумками 2010 року на рівні 17 млрд. гривень через невідповідність фактичних цін реалізації газу економічно обгрунтованим.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!