"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Цушко вирішив продати "Антонова"

Середа, 10 листопада 2010, 15:45

Міністерство економіки ініціює дозвіл приватизації державних підприємств "Антонов", "Харківський електромеханічний завод", "Ровенькиантрацит" і "Свердловантрацит".

Про це ідеться в розробленому міністерством законопроекті, яким пропонується внести зміни до законів "Про приватизацію державного майна" та "Про список об'єктів права держвласності, що не підлягають приватизації", повідомляє "Обком" із посиланням на "Українські новини".

Законопроект пропонує нову редакцію додатків до закону "Про список об'єктів права держвласності, що не підлягають приватизації", які забороняють приватизацію державних об'єктів.

Крім цих підприємств, зі списку виключені Національний виставковий центр України, виробниче об'єднання "Київприлад", спеціальне виробництво державного підприємства "Завод "Арсенал", готель "Спорт", центральна навчально-тренувальна база з ковзанярського спорту "Льодовий стадіон", державне науково-виробниче підприємство "Об'єднання "Комунар".

Реклама:

Цим же законопроектом Міністерство економіки ініціює дозвіл приватизації теплоелектроцентралей, метрополітенів, майнових комплексів підприємств авіаційної промисловості.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!