Янукович доручив Азарову зрівняти "комуналку"

Четвер, 9 вересня 2010, 12:25

Президент Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову розробити механізм рівного ціноутворення на житлово-комунальні послуги для всіх регіонів.

"Потрібно вирівняти ціноутворення по всім житлово-комунальним послугам, тому що зарплати в регіонах всі отримують однакові. Чому в одному місті ціни на послуги під стелею, а в іншому місті - внизу" , - сказав він на, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Звертаючись до прем'єра, глава держави відзначив, що в ході реформ у житлово-комунальній сфері буде підвищуватися якість житлово-комунальних послуг та їх собівартість.

При цьому, за словами Януковича, необхідно розробити такий механізм, при якому мають бути сформовані "справедливі тарифи".

Реклама:

У свою чергу, прем'єр відзначив, що тарифи на житлокомпослуги, якщо й будуть підвищуватися, то після вивчення ситуації в кожному регіоні.

"Ми прийняли закон, за яким тарифи на житлово-коммугнальние послуги утверджує спеціальний орган, і ми зараз створюємо цей орган. Але до того моменту, коли він буде сформований, ці функції будуть передані НКРЕ", - сказав він.

За словами Азарова, як тільки цей процес буде завершено, відповідне рішення буде прийнято.

При цьому прем'єр назвав спекуляціями заяви опозиції про підвищення цін на житлокомпослуги.

Він запевнив, що зараз ні в одному місті, ні в одному регіоні тарифи не підвищено.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!