Nemiroff цікавий тільки росіянам?

Середа, 29 вересня 2010, 12:43

Британська Stock Spirits, яка до останнього часу вважалася найбільш вірогідним покупцем українського виробника горілки Nemiroff, вийшла з гри, а ексклюзивну угоду про переговори з компанією підписав "Російський стандарт" Рустама Таріко.

"Російський стандарт" має намір досягти домовленості за чотири тижні, пише видання "Ведомости"

Британська Stock Spirits, яка більше півроку вела переговори щодо купівлі українського виробника горілки Nemiroff, не зуміла дійти згоди з його  акціонерами.

Зокрема, представник Stock Spirits Роб Арнотт відповів наступне: "Нам дуже подобається бренд і бізнес Nemiroff. Але в результаті due diligence сторони не змогли домовитися стосовно подальшого розвитку, який влаштував би всіх, тому ми бажаємо їм всього найкращого".

Реклама:

Представник "Російського стандарту" повідомив, що "компанія увійшла в ексклюзивну угоду з Nemiroff щодо узгодження умов угоди на чотири тижні".

Інших подробиць жодна із сторін не розкриває. "До кінця переговорного процесу компанія нічого коментувати не буде", - заявив представник Nemiroff.

Раніше повідомлялося, що Nemiroff починала переговори з британською Stock Spirits, польською Central European Distribution Corporation (CEDC) і "Російським стандартом".

У липні стало відомо про відмову CEDC через "високу вартість активу".

Також з дистанції зійшла Stock Spirits. Схоже, "Російський стандарт" залишився єдиним претендентом.

Експерти оцінюють Nemiroff у 320-400 млн. доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: