Екс-бухгалтера "Нафтогазу" вже готують до екстрадиції

Середа, 29 вересня 2010, 11:05

Прокуратура Волгоградської області повідомила, що колишній головний бухгалтер "Нафтогазу" Марія Кушнір, підозрювана у зловживанні службовим становищем , буде екстрадована з Волгограда в Україні.

"У Волгоградської області судом прийнято рішення про обрання запобіжного заходу у вигляді взяття під варту і екстрадицію колишнього головного бухгалтера "Нафтогазу" Марії Кушнір", - йдеться в повідомленні прокуратури, пише "Комерсант-Україна".

Видання пише, що з матеріалів, представлених правоохоронними органами України, випливає, що Марія Кушнір була виконуючим обов'язки директора Департаменту бухгалтерського обліку та звітності - головного бухгалтера НАКу.

З використанням свого службового становища в інтересах третіх осіб вона підписала бухгалтерську документацію про привласнення газу RosUkrEnergo, обсягом 11 млрд. кубометрів газу на суму 1,7 млрд. доларів.

Реклама:

Тим часом, згідно з даними "Нафтогаз України", документи були підставою для привласнення даної партії газу , посадовими особами компанії не оформлялися та не підписувалися.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: