"Укргазвидобування" звинувачує банк у блокуванні зарплатних рахунків

Середа, 18 серпня 2010, 10:45

Дочірня компанія "Укргазвидобування" Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" звинувачує Укргазпромбанк у блокуванні зарплатних рахунків її співробітників.

Про це ідеться у повідомленні прес-служби "Укргазвидобування".

"З початку серпня керівництво банку, в односторонньому порядку, без пояснень і попереджень, змінило умови надання послуг для працівників ДК "Укргазвидобування". Зокрема, для працівників державної компанії було встановлено незнижувальний залишок по кожному окремому рахунку на рівні 60 грн. Це перший подібний випадок за час існування Компанії", повідомляє прес-служба.

Згідно із повідомленням, унаслідок таких дій Укргазпромбанку третина (6,2 тис.) працівників ДК "Укргазвидобування", зарплатні картки яких обслуговує банк, "стали заручниками свавілля з боку менеджменту фінансової установи".

Реклама:

"Таким чином, близько 370 тис. гривень, що були перераховані на зарплатні рахунки співробітникам Компанії сьогодні заблоковані банком", - наголошують в "Укргазвидобуванні".

Керівництво ДК "Укргазвидобування" вважає неприпустимим порушення зобов'язань з боку Укргазпромбанку.

Для недопущення зростання соціальної напруги в колективі ДК "Укргазвидобування" закликає керівництво Укргазпромбанку негайно відновити доступ до зарплатних рахунків у повному обсязі та утриматися від подібних дій в майбутньому.

"Якщо Укргазпромбанк і надалі буде порушувати права клієнтів, ДК "Укргазвидобування" буде змушена звернутися до правоохоронних органів щодо захисту прав своїх працівників та до Національного банку України дати правову оцінку діям менеджменту банку", - наголошується у повідомленні компанії.  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: