"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Суд зобов'язав Коломойського виплатити штраф АМКУ

Четвер, 22 липня 2010, 12:59

Компанія "Укртатнафта", яку контролює група "Приват" Ігоря Коломойського, програла суд Антимонопольному комітету, який виписав їй у 2009 році штраф в 110 млн. гривень за зловживання монопольним становищем

Про це повідомляє прес-служба АМКУ.

"Харківський апеляційний адміністративний суд відмовив ЗАТ "Транснаціональна фінансово промислова нафтова компанія "Укртатнафта" в задоволенні позовних вимог щодо скасування рішення Антимонопольного комітету України", - ідеться у повідомленні.

Як відомо, 28 квітня 2009 року Антимонопольний комітет оштрафував компанію "Кребо" на 100 млн. гривень, "Укртатнафту" - на 110 млн. гривень і "Лук-Авіа Ойл" - на 20 млн. гривень за зловживання монопольним становищем при встановленні завищених цін на авіапаливо в міжнародному аеропорту "Бориспіль".

Реклама:

31 березня Вищий господарський суд залишив без змін рішення Київського міжобласного апеляційного господарського суду та Господарського суду Київської області, які підтвердили правомірність застосування комітетом фінансових санкцій до цих підприємств.

Днями Харківський апеляційний адмінсуд також скасував рішення Полтавського окружного адміністративного суду, який 9 грудня 2009 став на сторону "Укртатнафти" і визнав недійсним накладення штрафу на ЗАТ "Укртатнафта".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: