Медведєв лякає росіян економічною ситуацією в Україні

П'ятниця, 28 травня 2010, 17:24

Економічна ситуація в Україні значно важча, ніж у Росії.

Про це заявив президент Росії Дмитро Медведєв на зустрічі з активом партії "Єдина Росія", повідомляє агентство "ЛІГАБізнесІнформ".

"Об'єктивно, сьогодні в Україні ситуація більш важка, ніж у Росії. Низка заходів для того щоб вирівняти ситуацію, новим керівництвом країни вже прийнята, але багато що їм ще належить зробити, щоб створити ефективну систему", - сказав він.

"Я тут багато критикував ситуацію в Росії, але все, як відомо, пізнається в порівнянні. У нас ситуація на багато краща, навіть середня зарплата у нас у 2-3 рази вища, ніж у сусідів. Хоча при СРСР економіка України не була відсталою, вона перевершувала багато в чому ситуацію в інших частинах країни", - підкреслив Медведєв.

Реклама:

Він нагадав, що під час візиту до України у травні і переговорів з Віктором Януковичем, "вдалося досягти багатьох принципових домовленостей".

"Я думаю, що громадяни наших країн відчують зміни наших відносин у кращу сторону. Але ці зміни залежать не тільки від дій влади, а й від загального настрою, який складається під впливом різних, у тому числі економічних і соціальних чинників", - зазначив Медведєв.

"Зрозуміло, що росіян треба агітувати за братерські відносини з українцями, але важливо, щоб це почуття було взаємним, а для цього вже треба працювати нашим українським колегам", - резюмував російський президент.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!