"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Женуть іще 20 "нефахових" поплічників Черновецького

П'ятниця, 30 квітня 2010, 09:57

До 1 червня 2010 року штат Київської міської держадміністрації має бути приведений у відповідність до рекомендацій Кабінету міністрів, а всі кадрові помилки - усунуті.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр Віктор Тихонов після засідання міжвідомчої групи з питань Києва, яке відбулося у КМДА.

За його словами, на засіданні обговорювалося лише одне питання - щодо структури управління столицею і помилок у призначенні кадрів.

Тихонов зазначив, що на сьогодні держслужбою чітко проаналізовано порушення у призначеннях керівників служб КМДА. Зокрема, виявлено, що окремі посадові особи не мали відповідної освіти чи досвіду роботи.

Реклама:

"Їм дано термін місяць - до 1 червня 2010 року", - сказав Тихонов.

Водночас, він не назвав на прохання журналістів конкретних прізвищ і точну кількість осіб, призначення і перебування на посаді яких перевірятиме комісія.

"Ми не створюємо ні чорних, ні білих списків. Є вказане чітке порушення, і з цими людьми ми будемо чинити за законом. Закон - це комісія, яка розгляне їх відповідність і правильність призначень. Це декілька десятків осіб", - сказав віце-прем'єр.

Також, за його словами, озвучені основні претензії до київської влади. Вони стосуються порушень фінансової дисципліни, питань, пов'язаних із землею, з наданням ритуальних послуг, благоустроєм, зокрема, розміщенням мафів, знищенням лісових господарств.

Прийшовши до влади, команда президента Віктора Януковича заявила, що багатьох заступників мера столиці звільнять.

24 березня 2010 року Київський міський голова Леонід Черновецький скоротив більшу частину своїх заступників.

Згодом, 20 березня 2010 року, Янукович вимагав у керівників Києва покращити свою роботу або добровільно позвільнятися

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: