Уряд забрав у Мінсім'ї "Олімпійський"

Четвер, 22 квітня 2010, 16:47

Кабінет міністрів передав Державне підприємство "Національний спортивний комплекс "Олімпійський" до сфери управління Національного агентства з питань підготовки та проведення фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

Про це йдеться в відомостях департаменту інформації і масових комунікацій секретаріату уряду, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

У повідомленні наголошується, що це рішення дозволить удосконалити систему управління підготовкою і проведенням в Україні Євро-2012, забезпечити цільове та ефективне використання коштів з держбюджету.

Раніше НСК "Олімпійський" знаходився під управлінням Міністерства з питань сім'ї, молоді та спорту.

Реклама:

Як повідомлялося, уряд 7 квітня 2010 створив Нацагентство з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 року як центральний орган виконавчої влади зі спеціальним статусом, ліквідувавши при цьому відповідне Координаційне бюро.

В листопаді 2008 року уряд прийняв рішення ліквідувати Національне агентство з підготовки та проведення в Україні Євро-2012 і створити замість нього Координаційне бюро у складі секретаріату Кабінету міністрів з питань проведення чемпіонату.

Главою Нацагентства з Євро-2012 призначено Володимира Ковалевського. Відповідне рішення Кабмін ухвалив 12 квітня 2010 року.

Після введення в експлуатацію у червні 2011 року НСК "Олімпійський", що є головною ареною Чемпіонату Європи з футболу 2012 року в Україні, отримає статус стадіону категорії "еліт".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!