МВС зловило бухгалтерку, яка, можливо, обікрала Євро-2012 на мільйони

Вівторок, 13 квітня 2010, 10:40

Львівські правоохоронці затримали в Донецьку бухгалтера будомпанії, причетної до Євро-2012, за підозрою у привласненні понад мільйона гривень державних коштів, виділених на будівництво стадіону.

Про це сказано в повідомленні прес-служби ГУ МВС у Львівській області, повідомляє агентство "Українські новини".

Міліція мала інформацію, що підозрювана переховується в Донецькій області й найближчим часом планує змінити місце свого перебування.

"Правоохоронці мають усі підстави вважати, що затримана причетна до махінацій із бюджетними коштами, виділеними на будівництво стадіону", - сказано в повідомленні.

Реклама:

Для затримання підозрюваної в Донецьк була направлена слідчо-оперативна група ГУ МВС у Львівській області.

Зараз затримана перебуває в ізоляторі тимчасового ув'язнення, вирішується питання про її арешт, правоохоронці перевіряють всі фінансові справи підприємства, де вона працювала.

За цим фактом порушена кримінальна справа за частиною 5 статті 191 КК - присвоєння, розтрата майна або оволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, зроблені в особливо великих розмірах.

Також у повідомленні зазначено, що сума розтрачених коштів може виявитися й більшою.

Як повідомлялося, аудитори львівської філії компанії "Азовінтекс" 2 квітня 2010 року виявили зникнення грошей.

30 березня 2010 року Кабмін визначив компанію "Альтком" генпідрядником будівництва стадіону і злітної смуги у Львові замість компанії "Азовінтекс".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: