Київраді не дали приватизувати ринки

Вівторок, 2 березня 2010, 20:58

Депутати Київради задовольнили протест прокуратури та скасували рішення про приватизацію приміщень Володимирського та Житнього ринків.

Як повідомляє агентство УНІАН, за це проголосували 111 з 116 присутніх у залі депутатів.

"Проект рішення подав мер Леонід Черновецький. Він підготований депутатами Блоків Черновецького, Литвина, Катеринчука, ГАКу та Партії регіонів", - оголосив перед сесією секретар ради Олесь Довгий.

Документ змінив програму приватизації майна Києва, скасувавши позиції про приватизацію згаданих нежитлових приміщень за адресою вул. Антоновича, 115 (колишня Горького) та Верхній Вал, 16.

Реклама:

Рішенням також передбачається введення мораторію на будь-які дій з відчуження майна Житнього та Володимирського ринків, а також дій, що призводять до зміни їх профілю та діяльності.

Згідно з рішенням Київради, протягом 30 днів буде проведено перевірку фінансово-господарської діяльності вказаних ринків.

Як відомо, 22 лютого 2010 року прокуратура Києва повідомила, що опротестувала рішення Київради про включення споруд Володимирського і Житнього ринку у перелік підприємств, які підлягають приватизації та продажу.

Як повідомляється, протест винесено за результатами перевірки, через порушення правил приватизації.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: