Львів упіймали на розтраті коштів для Євро-2012

П'ятниця, 12 березня 2010, 10:19

Прокуратурою Залізничного району Львова порушено кримінальну справу за фактом розтрати бюджетних коштів, виділених на виконання цільових державних програм з підготовки міста до Євро-2012.

Про це повідомляє агентство "УНІАН" із посиланням на прес-службу Головного управління МВС у Львівській області.

За даними правоохоронців, йдеться про розтрати в особливо великих розмірах службовими особами ТзОВ.

Як зазначається у повідомленні, попередня перевірка встановила, що ТзОВ з метою отримання відшкодування коштів з державного бюджету за викуп об'єктів приватної власності, що розміщені на земельній ділянці, виділеній для будівництва нового аеровокзалу (терміналу) для суспільних потреб, вчинили службове підроблення та привласнення грошових коштів.

Реклама:

"З цією метою було складено фіктивний договір купівлі-продажу нерухомого майна. У ньому йшлося про те, що будівлі, які розташовані у Львові по вулиці Любінській, 168-в, перейшли на праві власності до ТзОВ, що не відповідає дійсності", - зазначили в ГУ МВС.

У подальшому службові особи ТзОВ звернулись в БТІ із заявою про виготовлення технічної документації і дублікату реєстраційного посвідчення на будівлі товариства та видачу витягу з реєстру прав власності для відчуження будівель в цілому, подавши при цьому вищевказаний договір купівлі-продажу нерухомого майна.

"Після проведення почеркознавчого дослідження встановлено, що підписи службових осіб під оригіналом вищевказаного договору є підробленими", - інформує ВЗГ ГУ МВС у Львівській області.

Як зазначається у повідомленні, у квітні 2009 року між ТзОВ та Управлінням капітального будівництва Львівської ОДА було укладено договір купівлі-продажу нерухомого майна, предметом якого став викуп для суспільних потреб (будівництво пасажирського терміналу аеропорту "Львів") нерухомого майна, розташованого за адресою: Львів, вул. Любінська, 168-в, загальною вартістю 725 463 гривні, яку покупцем було повністю сплачено продавцю у жовтні 2009 року.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!