Тимошенко знає, як заманювати інвесторів до Криму

Понеділок, 4 січня 2010, 10:23

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко наголошує, що для того, щоб облаштувати Крим, на півострів повинні прийти інвестори з усього світу.

Про це вона заявила у неділю ввечері, виступаючи в прямому ефірі Чорноморської телерадіокомпанії, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Однак для цього необхідно викорінити корупцію в Криму і "прибрати мафію".

"Сюди (у Крим) готові прийти інвестори з усього світу, щоб платити податки і зробити зони відпочинку. Але хто їх сюди пустить? Сьогодні тут панує корупція, мафія, криміналітет під ім'ям Партії регіонів, як вони пустять інвесторів сюди? Вони не пустять і сюди не підуть, тому що бояться сюди йти", - сказала Тимошенко.

На думку прем'єр-міністра, залучити інвестиції до Криму можна не тільки для курортно-рекреаційного комплексу, але і для будівництва доріг.

За її словами, для того, щоб будувати дороги в Криму, немає необхідності виділяти на ці цілі маленькі кошти з бюджету.

На думку прем'єра, потрібно залучити потужні міжнародні будівельні компанії, які будуть приходити зі своїми грошима, вони готові в Криму будувати дороги, а потім Україна протягом 30 років буде виплачувати ці вкладення.

І в результаті, якщо в Криму будуть дороги, то буде газ вода та інша інфраструктура і, крім того, якщо буде викоренена корупція і мафія, то тоді в Крим прийдуть інвестиції.

"І з'являться робочі місця, і люди відчують, що Крим піднімається і стає перлиною і здравницею половини світу", - підкреслила вона.

На думку прем'єр-міністра, прихід інвестицій до Криму, "залишить Крим у кримчан і зробить півострів потужною зоною відпочинку й лікування".

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!