"Газ України" нарахував у тепловиків боргів на 2,3 мільярда

Понеділок, 18 січня 2010, 16:15

Заборгованість підприємств комунальної теплоенергетики перед компанією "Газ України" за спожитий з початку нового опалювального сезону природний газ перевищила 2,3 млрд. грн.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії в понеділок.

За даними оперативного моніторингу "Газу України", в поточному опалювальному сезоні найбільші борги за спожитий природний газ мають теплокомуненерго Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Луганської, Запорізької, Київської, Львівської областей, а також АРК.

Рівень розрахунків більше 90% мають тільки теплопостачальні підприємства Чернівецької області.

Прес-служба також відзначає, що заборгованість за газ ВАТ "Київенерго" перед "Газом України" за 2009-2010 роки перевищила 1,34 млрд. грн.

При цьому борги теплопостачальних підприємств за газ, спожитий протягом минулого опалювального сезону (2008/2009 роки), складають 1,96 млрд. грн. за рівнем розрахунків у 78%.

У той же час в компанії відзначають, що за підсумками проведених з метою поліпшення дисципліни розрахунків за газ виробничих нарад, керівники підприємств і місцевих органів влади взяли на себе гарантійні зобов'язання погасити заборгованість, накопичену у минулому і нинішньому опалювальних сезонах.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!