Асоціація ПФТС урегулювала розподіл акцій своєї біржі

П'ятниця, 25 грудня 2009, 17:23

Асоціація ПФТС урегулювала розподіл акцій біржі ПФТС.

Про це заявив член ради ПФТС, президент групи компаній "ТЕКТ" Вадим Гриб, повідомляє агентство "Українські Новини".

"Після продажу 50%+1 акція ПФТС російській "Московській міжбанківській валютній біржі" чотирьом топ-менеджерам і торговцям буде продано по 5 акцій біржі, номіналом 10 тис. гривень кожна", - повідомив він.

За його словами, залишок акцій біржі ПФТС буде відданий як опціон - договір, за яким покупець одержує право (але не обов'язок) зробити купівлю або продаж активу за заздалегідь обговореною ціною в визначений договором момент у майбутньому або протягом певного відрізка часу.

Реклама:

Як повідомлялося, 24 грудня Асоціація ПФТС схвалила продаж 50%+1 акція біржі російській "Московській міжбанківській валютній біржі" (ММВБ) за 10 млн. доларів.

Асоціація ПФТС заснована в лютому 1996 року і є відкритим добровільним об'єднанням професійних учасників ринку цінних паперів, які здійснюють торгівлю цінними паперами, депозитарну діяльність зберігача.

Членами асоціації можуть бути лише юридичні особи, які є резидентами України й мають ліцензію Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку на здійснення всіх видів діяльності з випуску й обігу цінних паперів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: