"Нафтогазмережі" привели Мінпаливенерго і "Нафтогаз" до суду

Понеділок, 21 грудня 2009, 19:18

Окружний адміністративний суд Києва залучив Міністерство палива та енергетики і "Нафтогаз України" у справі про передачу державних газорозподільних мереж НАК "Нафтогазмережі".

Відповідне рішення суд прийняв на підготовчому засіданні, присвяченому цьому питанню, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Суд оголосив перерву в підготовчому засіданні до 10-00 24 грудня поточного року.

Позивачами у справі проти Кабінету міністрів і Національної комісії регулювання електроенергетики виступають ВАТ "Вінницягаз", ВАТ "Дніпропетровськгаз" та ВАТ "Миколаївгаз".

Реклама:

Як повідомлялося, на 31 грудня 2009 року запланована передача газових мереж державної форми власності Дніпропетровській, Миколаївській та Закарпатській та Львівській областях від газорозподільних компаній на баланс ДП "Нафтогазмережі".

Раніше "Нафтогаз України" заявив про прийняття на баланс державного майна ВАТ "Вінницягаз" з подальшою передачею "Нафтогазмережам".

НАК "Нафтогаз України" на початку серпня 2009 року у виконання відповідного рішення уряду України завершила створення дочірнього підприємства "Нафтогазмережі".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!