Фондовий ринок демонструє середній рівень активності

П'ятниця, 6 листопада 2009, 12:55 -

Активність під час першої половини торговельної сесії в п'ятницю залишається на середньому рівні.

Про це йдеться в оперативному щоденному огляді компанії iTrader.

Як і очікувалося перед відкриттям торговельної сесії, позитивний інформаційний фон зміг дати імпульс українському фондовому ринку. Так індекс УБ після відкриття торгової сесії зміг піднятися до позначки в 1560 пунктів, зазначають спеціалісти.

Серед лідерів зростання вже кілька днів поспіль знаходяться акції металургійних підприємств, додаючи близько 2 - 2,5%. Не відстає від них і "Західенерго" з результатом 3,1%.

"Індекс УБ продовжує свій рух у рамках висхідного коридору. Ціль руху можна визначити на рівні 1700-1725 пунктів. Невпевненість цього зростання підтверджується обсягами, які нижче середнього за попередній місяць", - говорить старший трейдер онлайн-брокера iTrader Володимир Волков.

За його словами, учасники ринку ставляться до ринку досить обережно, очікуючи більш значних сигналів для руху ринку в той чи інший бік.

Аналітики відзначають, що зовнішній фон залишається досить позитивним для торгів на ринку акцій.

Європейські ринки знаходяться на позитивній території, але поблизу рівнів закриття вчорашнього дня.

Аналогічна ситуація і на російському ринку акцій.

Міжнародні ринки знаходяться в очікуваннях значної порції макростатистики по ринку праці в США.

Важливою цифрою є рівень безробіття за результатами жовтня 2009 року. Є ймовірність того, що безробіття перевищить рівень в 10%.

Цей рівень є досить важливим психологічним рівнем, перевищення якого може послужити додатковим негативним сигналом для ринку і відновити корекцію, підкреслюють експерти.

Реклама:

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: