Нацбанк визначився з ліквідаторами двох банків

П'ятниця, 21 серпня 2009, 17:49

Національний банк України призначив Ігоря Евсіенко ліквідатором банку "Європейський" і Юрія Журбаса - ліквідатором банку "Національний стандарт".

Про це ідеться у повідомленні на веб-сайті НБУ.

"Ліквідатором АКБ "Європейський" призначено фізичну особу - незалежного експерта (за договором з Національним банком України) Євсієнка Ігора Савелійовича ... Ліквідатором ВАТ "Національний стандарт" призначено фізичну особу - незалежного експерта (за договором з Національним банком України) Журбаса Юрія Олександровича", - йдеться у повідомленні НБУ.

Також у повідомленні зазначено, що НБУ відкликав ліцензії та ініціював процедуру ліквідації цих кредитно-фінансових установ з 21 серпня, з цього ж дня припинені повноваження тимчасових адміністраторів банків.

Реклама:

Як повідомлялося, на цьому тижні правління НБУ прийняло рішення про ліквідацію банків "Європейський" і "Національний Стандарт".

З 15 травня у банках працювали тимчасові адміністрації НБУ.

Згідно з даними НБУ, станом на 1 липня зобов'язання "Європейського" перед фізособами становили 554,2 млн. гривень, а банку "Національний стандарт" - близько 97 млн. гривень.

Обидві фінустанови контролюються бізнесменом Павлом Борулько.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!