Мінтрансзв’язку не має претензій до тендерів на днопоглиблювальні роботи

Понеділок, 17 серпня 2009, 16:08

Міністерство транспорту та зв'язку не має претензій до морських портів із приводу проведених ними тендерів на роботи з поглиблення дна.

Про це повідомляє агентство "Українські новини" з посиланням на виконуючого обов'язки міністра транспорту та зв'язку Василя Шевченко.

"У нас зараз немає ніяких претензій до тендерів, які провели порти з днопоглиблювальних робіт", - сказав він.

Шевченко зауважив, що Мінтрансзв'язку офіційно не одержувало ніяких вимог переглянути тендери.

Реклама:

Крім того, за його словами, ціна проведення робіт з днопоглиблення може мінятися.

"Треба дивитися, що поглиблюється, як поглиблюється, яка мета цього поглиблення. Ціна залежить від цього", - додав Шевченко.

Він допускає, що низьку ціну на проведення цих робіт могли називати компанії, зацікавлені в відході державних морських портів з ринку.

"Низьку ціну можуть спеціально називати іноземні компанії, які зацікавлені в тому, щоб державні вітчизняні підприємства, які працюють на ринку, пішли з ринку", - сказав Шевченко.

Як відомо, раніше в ЗМІ з'явилися звинувачення на адресу морпорту "Південний" у завищенні ціни на днопоглиблювальні роботи в акваторії Малого Аджалицького (Григор'ївського) лиману.

Роботи із днопоглиблення акваторії проводила одеська компанія "Чорномортехфлот", яка раніше виграла тендер на проведення цих робіт.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: