Учасники ринку торговельної нерухомості чекають осені

П'ятниця, 14 серпня 2009, 16:51

Учасники українського ринку торговельної нерухомості сумніваються стосовно нинішнього його стану.

Про це повідомив директор консалтингової компанії "Українська торговельна гільдія" Віталій Бойко, передає агентство "Інтерфакс-Україна".

"Одні чекають від осені початку торгового сезону, інші - обвалу національної валюти, чергового витка кризи і так далі. Тобто, учасники ринку до сих пір не розуміють, і в якому стані він знаходиться", - сказав він.

За словами Бойка, осінь внесе ясність, в якому напрямку буде розвиватися ринок.

Реклама:

При цьому, якщо через кілька місяців ситуація продемонструє подальше падіння на ринку торговельної нерухомості, це буде означати ще як мінімум рік "такої ж ситуації, як і зараз".

Як сказали аналітики "УТГ", за підсумками січня-червня 2009 року можна було б говорити про очікуване осінній підйом на ринку.

"Можна сказати про те, що за підсумками першого півріччя-2009 вже спостерігаються перші позитивні тенденції, які дозволяють говорити про те, що ми або наближаємося до "дна", або на "дні", - сказав Бойко. 

За словами Бойка, у зв'язку з останніми подіями навколо курсу долара учасники ринку вже висловлюють деякі сумніви у стабілізації ситуації восени.

"Все це (подальший розвиток ринку торговельної нерухомості) стане зрозумілим через декілька місяців", - підсумував він.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!