"Метро" потягли до суду

П'ятниця, 14 серпня 2009, 11:27

Торгова компанія "МойДом" заявила про існування великої заборгованості міжнародної мережі супермаркетів "Метро Кеш енд Кері".

За даними компанії, "Метро" не виконує свої зобов'язання по виплатах постачальника вже більше 7 місяців, пише газета "Дело".

За даними видання, заборгованість за 7 місяців становить близько 500 тисяч гривень.

У компанії "Метро Кеш енд Кері Україна" виданню повідомили, що компанія "МойДом" сама розірвала з ними договір, а на даний момент проходить звірка цін.

Реклама:

"Після того, як акт звірки підпишуть і буде закритий договір, можна буде назвати суму боргу перед постачальником", - заявили в прес-службі рітейла.

При цьому представники компанії "МойДом" повідомили, що вже подали до суду на "Метро" з вимогою стягнути заборгованість за поставлений товар.

ТОВ "Торгова компанія "МойДом" є постачальником товарів для дому на ринку України. Компанія співпрацює з "Метро Кеш енд Кері Україна" з 2003 року.

METRO Cash & Carry розпочала свою роботу в Україні на ринку оптової торгівлі в 2003 році. 90% товарів компанія закуповує в українських виробників, дистриб'юторів та імпортерів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: