"УТН-Схід" спростовує чутки про продаж свого бізнесу ТНК-ВР

Середа, 29 липня 2009, 16:48

"УТН-Схід" офіційно заявляє, що на сьогоднішній день не існує жодного документу, який може задекларувати намір компанії продати свій бізнес холдингу ТНК-ВР.

Про це говориться в повідомленні компанії.

"УТН-Схід" завжди була відкрита для переговорів з інвесторами, які проявляли інтерес до розвитку її бізнесу. Так, 2007 року 27% акцій компанії було продано PPF Investment - одній з найбільших міжнародних фінансових та інвестиційних груп в Центральній та Східній Європі", - йдеться в повідомленні.

У повідомленні наголошується, що ця угода стала однією з перших, що відкрила шлях міжнародного інвестиційного капіталу до системи нафтопродуктозабезпечення України.

Реклама:

"Інтерес до нашого бізнесу ми відчували завжди, і розцінюємо це не інакше, як високу оцінку наших зусиль з побудови сучасної компанії у відповідності з найвищими світовими стандартами", - заявив в.о. генерального директора "УТН-Восток" Вадим Тимощук.

"УТН-Схід" категорично спростовує інформацію про погіршення своєї фінансово-господарської діяльності, яка продиктована необхідністю термінової продажу бізнесу, додається в повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!