Цагареішвілі пішов на підвищення у Парцхаладзе

Понеділок, 27 квітня 2009, 10:46

Генеральним директором компанії "XXI Століття", згідно з рішенням Ради директорів компанії від 24 квітня, призначений Георгій Цагареішвілі.

Як повідомляється у прес-релізі компанії, таке рішення було прийняте з метою підвищення ефективності роботи директорату компанії.

Георгій Цагареішвілі працює в "XXI Столітті" більше 6 років, і досі перебував на посаді директора із розвитку проектів нерухомості компанії. Під його керівництвом були успішно завершені і введені в експлуатацію 3 об'єкти нерухомості в Києві - ТРЦ "Квадрат" на Перова, житлові будинки преміум-класу "Капітолій" і "Парус".

У прес-релізі зазначається, що Георгій Цагареішвілі на новій посаді зосередиться на реалізації запропонованого Радою директорів п'ятирічного плану розвитку компанії, який включає 3 стадії: режим збереження ресурсів, поступове відновлення, повне відновлення.

Реклама:

На першій стадії компанія планує зосередитися на збереженні найбільш перспективних проектів і ключових фахівців, скоротить витрати, прагнутиме продавати непріорітетні активи і реструктуризувати зобов'язання. На другій - планується скорочення заборгованості і можливе залучення нового акціонерного капіталу. На третій - передбачається збільшення портфелю, завершення виплати заборгованості і залучення нового фінансування.

Лев Парцхаладзе залишається на посту Голови Ради директорів компанії.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: