Мобільні оператори "виходять з кризи": "Білайн" підвищив тарифи на послуги роумінгу

П'ятниця, 6 лютого 2009, 08:52

ЗАТ "Українські радіосистеми" (УРС, ТМ Beeline) з 12 лютого вводить зональну тарифікацію послуг міжнародного роумінгу для абонентів передплачених послуг зв'язку.

Відповідно до офіційного оголошення компанії в пресі, для тарифікації дзвінків вводяться п'ять зон перебування абонента: зона покриття операторів групи Beeline, країни СНД, країни Європи, Азії, Америки та інші.

При цьому тарифи на послуги роумінгу для абонентів підвищуються удвічі і більше, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

Так, вартість вхідних дзвінків в мережах операторів групи Beeline підвищується з 3,54 грн. до 16 грн., що виходять в Україну - з 7,07 грн. до 16 грн.

Вартість дзвінків в мережах інших операторів країн СНД підвищиться з 10,35 грн. до 21 грн., для мереж операторів європейських країн вартість дзвінків в Україну виросте з 10,35 грн. до 31 грн.

В інших країнах вартість вхідних дзвінків збільшиться до 21 грн, вихідних - до 40 грн.

"Рішення про введення зональної тарифікації та зміну тарифів обумовлене тим, що розрахунки за послуги міжнародного роумінгу з закордонними партнерами ми ведемо в іноземній валюті. І даними змінами ми просто привели існуючі тарифи у відповідність з нинішніми курсами валют", - прокоментувала агентству підвищення тарифів менеджер із зв'язків з громадськістю Олена Дуб.

Як повідомлялося, для повернення недоотриманих коштів оператори можуть вдатися до підвищення тарифів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: