Замість агентства Червоненка створять координаційне бюро

Середа, 19 листопада 2008, 17:25
Національне агентство з підготовки і проведення Євро-2012, яке буде ліквідовано в триденний термін, замінять координаційним бюро у складі секретаріату Кабінету міністрів з питань проведення чемпіонату.

Про це на брифінгу заявив віце-прем'єр України Іван Васюник.

"У зв'язку з реорганізацією системи управління вирішено в тримісячний термін ліквідовувати Національне агентство", - сказав він.

Серед причин ліквідації Нацагентства Васюник назвав неодноразові зауваження керівництва УЄФА щодо неефективної системи управління організацією підготовки і проведення чемпіонату Європи з футболу.

Віце-прем'єр підкреслив, що незалежно від того, хто очолює Нацагентство, ця структура не здатна впоратися з поставленими перед нею завданнями.

Реклама:

"І не важливо хто очолює це агенство. якщо б на цьому місці був не Червоненко, а Сидоренко чи Костенкоу них все одно б не було повноважень для проведення Євро.", - додав Васюник. 

Наприкінці минулого року в Україні було створено Національне агентство з питань підготовки і проведення в Україні фінальної частини Євро-2012, яке почало роботу з 1 січня 2008 року. Главою Нацагентства був призначений Євген Червоненко.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: