"Хортиця" створила "дочку" в Росії

Четвер, 30 жовтня 2008, 17:22
 

Один з найбільших виробників алкоголю на Україні, що випускає горілку під брендом "Хортиця", створив дочірню компанію в Росії.

 Компанія передбачає зайняти 5% російського ринку горілки, повідомили агентству "Інтерфакс" в компанії.

Торговий дім "Хортиця" продовжить імпортувати алкоголь з України і візьме на себе управління російськими активами - новим лікерогорілчаним заводом, будівництво якого ведеться під Санкт-Петербургом, дистрибуціонною компанією ТД "Мегаполіс".

Головою нової бізнес-одиниці призначений Сергій Велічко, який раніше займав посаду директора департаменту маркетингу і реклами.

Реклама:

Як відзначили в ТД "Хортиця", раніше центр управління холдингу, до складу якого входить ЛВЗ "Хортиця", Кримський винний будинок, "Одеський коньячний завод" і дистрибуціонна компанія ТД "Мегаполіс", знаходився на Україні.

"Сьогодні ж управління розділене, і кожне з представництв самостійно визначає стратегію розвитку, терміни і бюджети", - сказала PR-директор ТД "Хортиця" Світлана Одінцова.

За її словами, у компанії очікують, що зміна структури управління дозволить компанії в середньостроковій перспективі зайняти 5% російського горілочного ринку.

  

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!